Consulta'ns sense compromís:

972 414 350

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Venda

De Maquinaria Industrial en general, representant i distribuint primeres marques de:

-Grups electrògens, tant insonoritzats com oberts (no insonoritzats), i en les diferents configuracions de funcionament: arrencada automàtica per fallida del subministrament elèctric de xarxa o arrencada manual gestionada pel propi usuari.

-Compressors d'aire comprimit, abastant una àmplia gama, des dels rotatius de cargol, rotatius de paletes, no lubricats (oil-free), d'alta pressió, centrífugs, de doble etapa, d'obra pública (mòbils), fins als compressors de pistó.

-Tractament d'aire comprimit, englobant assecadors frigorífics, assecadors d'adsorció, filtres de línia, purgadors pels condensats, separadors aigua-oli dels condensats.

-Sistemes de canalització per la xarxa d'aire comprimit en tuberia d'alumini per nous projectes, renovacions, ampliacions o modificacions, amb un ampli ventall de diàmetres:
168 mm (6"), 100 mm (4"), 76 mm (3"), 63 mm (2 ½"), 40 mm (1 ½"), 25 mm (1") i 16.5 mm ( ½"); així com una àmplia gama d'accessoris.

-Ponts grua, en la versió de pont monorrail, pont birrail, pòrtic, semi-pòrtic, plumes de columna, plumes mural, sistemes lleugers i línies monorrails, complementats per una àmplia gama de polipasts de cable i de cadena.

-Bombes de buit i soplants / BECKER. Oferim tota la gama d'equips i recanvis. Bombes de buit a partir de -1000 mbar relatius fins a compressors de baixa pressió de +2500 mbar relatius, passant pels equips de treball combinat

-Bombes industrials i equips pel transvasament de diferents tipus de fluids, aplicat a través de bombes peristàltiques, neumàtiques, rotatives lobulars, d'engranatges interns, centrífugues autoaspirants, centrífugues anticorrosives, de paletes, magnètiques d'engranatges o de canya.

-Generadors de nitrogen per produir N₂ in situ a partir de l'aire comprimit, obtenint un subministrament continu i amb una puresa màxima del 99'99 %.

-Refredadores d'aigua industrials a condensació per aire, amb una àmplia gama de potències frigorífiques per poder adaptar-se a les necessitats de cada client.

Login