Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat: SERVICOM
Raó social: SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL
NIF: B17444746
Adreça: C/ Sant Feliu, 19 - 17004 - Girona - GIRONA
Telèfon: 972414350
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Registre Mercantil de Girona: Tom 809, Foli 125, Fulla Gi-15573 Inscrip. 1a Data 12 de maig de 1995

FINALITAT DEL LLOC WEB
Aquest lloc web té com a finalitat principal promocionar i donar a conèixer els serveis oferts per SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL i establir vies de contacte a través de les quals l'usuari podrà obtenir informació addicional al respecte.
El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: https://servicomgirona.com/

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL SERVICOM o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL SERVICOM i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL, SERVICOM.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL SERVICOM es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL SERVICOM no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL SERVICOM. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SERVICOM GIRONA 95 INSTAL·LACIONS I MAQUINARIA, SL SERVICOM té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Login